3/29/2010

Hittepåsoppa med avokado och fisk.

Läste ett jättegott recept på fisksoppa med kokosmjölk och inser att jag inte har någon kokosmjölk och inte heller någon lust att bege mig till affären endast för det. "Men... om man mixar avokado..." börjar jag tänka och ett tu tre har jag uppfunnit en ny soppa. Trevligt. :)

Avokadosoppa med röd currypasta och vit fisk 1 port
1/2 avokado
vatten
lite buljongtärning
en tesked röd currypasta
10 cm strimlad purjolök
en fiskfilé i tärningar

Mixa avokadon med vattnet till den konsistensen du vill ha. Krydda med lite buljongtärning, en tesked currypasta och smaka av om du vill ha någon mer krydda i. Ha i purjolöken och fisken, låt soppan sjuda försiktigt i 5-10 minuter och servera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar